YORUMLAR

HERHANGİ İLETİŞİM BİLGİSİ İÇEREN YORUMLAR ONAYLANMAYACAKTIR !

25 Şubat 2014 Salı

Karımı Alttaki Komşumla Birlikte Sikişimiz!


Selam, ben ahmet. 30 yaşındayım, karım 28 yaşında, 1.60 boyunda, 53 kiloda, esmer ve tatlı bir kadın. 5 yıllık evliyim, mutlu bir birlikteliğimiz var, sex hayatımız da çok hoş. Yazları karım babası gile köye giderdi, o zaman internette porno sitelerine girerdim. Zamanla seks hikayelerini keşfettim, okuyunca heyecan duyuyordum. Özellikle ensest hikayeleri zevkle okuyordum, zira bir yeğenim vardı (ablamın kızı) ve çok güzeluma gidiyordu, içimde herzaman onunla sevişme talebi olurdu. Ablamlarda kaldığım gecelerde, yeğenim uyurken fırsatını bulduğumda yalnızca amcığını okşardım. İşte bu hikayeleri okumaya başlayınca bircok kimsenin bu ensest ilişkileri yasadığını ve yaşamak istediğini anladım. O yüzden ablamın kızını bu hikayeleri okurken daha fazla hayal etmeye başladım, ancak elime birşey geçmiyordu...


Diğer hikayeleri de okumaya başladım, derken evli çift hikayeleri ilgimi çekmeye başladı. Yeni fantazilerim, ilk sırada arkadaşlarımın karılarını siktiğimi hayal etmekle başladı. Önceleri karımı başkasıyle sikişirken düşünmek güzeluma gitmiyordu. Bundan 2 sene önce, galiba okuduğum bu evli çift hikayelerinin etkisinden olsa gerek, birkaç kez karımı rüyamda birileriyle sikişirken görmeye başladım. Karımla sikişirken rüyalarım aklıma gelmeye başladı ve gerçekten diğer sevişmelerimden daha fazla zevk alıyordum. Bunları karıma anlatsam eminim beni boşardı. Bazen sevişirken şakaya getirip, “Beni köyde aldatmadın değil mi?” :) falan gibilerinden laflar söylüyordum. Kadınları bilirsiniz, hepsi de az orospu değildirler, sırf sana zıtlık olsun diye, seni kıskandırmak için, hemen, “Evet aldattım!” :) derler. Karım da aynen öyle, “Evet aldattım!” :) dedi. “Kimle? Nasıl?” :) diye şakayı devam ettirdim. Tabi karım da şakayla anlatırdı, “Yok şu şekilde yaptım, yok böyle yaptım, yok şu şekilde sikti, yok böyle sikti...” :) diye.

Artık karımla sevişmelerimiz böyle devam ediyordu. Artık karıma diğer bir erkeğin dokunmasını, okşamasını ve sikmesini istiyordum. Ama bunu nasıl yapacaktım? Artık aklımda hep bu vardı, kimle ve nasıl olabilir? diye düşünürken, aklıma alt katımızda oturan arkadaşım Hüseyin geldi. Evet, evet karımı Hüseyine sunmalıydım. Zaten Hüseyinin bakışları hep karımın üzerinde olurdu, ben de birşey yapmayacağını bildiğimden pek aldırış etmezdim. Ama karım da bir o kadar nefret ederdi Hüseyinden. Planım Hüseyine içirip, bu tür hikayeleri okutup azdırmak ve üstü kapalı karımı ona sunmaktı. Geçen senenin yazına giriyorduk, karım yine köye gidecekti. Karıma, “Köye gidince seni çok özlüyorum, gel birkaç resmini çekeyim, bakıp hasret gideririm!” dedim. Amaç karımın çıplak fotolarını çekip Hüseyine göstermekti. Tabiki öyle de oldu, karımın yüzlerce resmini çektim, çoğu sexy iç çamaşırları ve çırılçıplak, her pozisyonda çektim. Harika görünüyordu esmer pürüzsüz teni. Karım, ateşli bir sikişmenin sonrasında köye gitti ve heyecanla beklediğim zaman gelmişti.

Bir gece Hüseyini bize davet ettim, oldukça Bira ve Viski aldım. Oturup içmeye başladık. Ben ağırdan içiyorken, Hüseyine içirtip kafayı buldurdum. Sonra da internetten bu hikayeleri açtım okuduk. Sargüzel numarası yapıp abuk subuk konuşmaya başladım, “Lan oğlum acaip azdım, hazır benim avrat yokken, orospulara götür beni, canım am sikmek istiyor!” falan dedim. Hüseyin de, “Oğlum manyakmısın, bu kafayla olmaz, diğer zaman gideriz!” dedi. Ben bunun üzerine, “Götürmüyorsan götürme lan yavşak, ben de karımın görsellerine bakıp boşalırım!” deyince afalladı. Baktım numarayı yiyor, yanısıra karımın görsellerini açtım. Hüseyin de karımın görsellerine baktıkça kalkmış sikini okşuyordu. Karıma övgüler yağdırıyordu, “Karın harikaymış!” diye. Fırsat bu deyip direk Hüseyine, “Karımı sikmek istermisin?” deyince şok oldu, “Dalga mı geçiyon oğlum, kafan iyi ne dediğini bilmiyorsun!” dedi. Ben de, “Yoo gayet ciddiyim, karımın görsellerine bakıp sikini okşadığını farketmedim mi sanıyorsun? Karımı sikmeni istiyorum!” dedim. Hüseyin baktı ki çok ciddiyim, “Ama nasıl olur, karın izin verecek mi ki?” deyince, “Sen işin o kısmını bana bırak, senin sikini kendi ellerimle sokacam karımın amına! Bu işi uyku hapıyla halledeceğim!” dedim.

Artık istediğim olacaktı. Ertesi gün karımı arayıp, hasta olduğumu, gelmesini ifade ettim. Köyden apar topar geldi. Ben tabii hasta numarası yaptım bir iki gün. Karıma çaktırmadan Hüseyini arayıp, “Oğlum bu gece bizdesin, ona göre!” dedim. Akşam yemeğinden sonra karıma, “Aşkım ter kokuyor gibisin, sen bir duş al, ben de kahve yapayım, içeriz!” dedim. Karım ter kokusundan nefret ederdi, “Tamam!” deyip banyoya gitti. Karım köyden gelmeden aldığım çok etkili uyku hapından 2 tane kahvesine attım. Karım banyodan çıktı, kahvelerimizi içtik, yarım saat geçmeden esnemeye başladı ve çok geçmeden de uyudu. Karımı kucaklayıp yatağa götürdüm ve Hüseyini aradım. Yavşak hemen geldi ve “Tamam mı?” dedi. Ama ikimiz de heyecandan ölecektik. “Tamam, uyuyor!” deyip yatak odasına gittik, karım bütün masumluğuyla uyuyordu. Karımı birlikte soymaya başladık, kalbimiz ve siklerimiz yerlerinden fırlayacak gibiydi. Karımı tamamıyla soyduktan sonra biz de soyunduk...

Hüseyin yavaşça karımın yanına uzandı ve bana bir itirafta bulundu, “Karını düşünerek hep 31 çekerdim amına koyum, şimdi gerçekten benim olacak!” diyerek karımın dudaklarına yapıştı. Yavaşça memelerini okşayıp emmeye başladı. Karımın heryerini öpüp yalıyordu. Ben de heyecanla kendi sikimi okşuyordum. Hüseyin karımın göbeğini yalayıp aşağıya indiğinde, kendi ellerimle karımın bacaklarını açıp amcığını emmesi için yardım ediyordum. Hüseyin de öyle bir emiyordu ki, karım uykusunda olmasına rağmen resmen inliyordu. Hüseyin karımın amcığını emerken, ben de Hüseyinin sikini okşayıp hazırlıyordum. Elimle Hüseyinin sikini karımın amdeliğine denk getirip itmesini ifade ettim. Hüseyin yavaşça karımın amına kökledi ve gidip gelmeye başladı. Karımı öyle hoş ve kibar sikiyordu ki, karımın zarar görmesini istemiyordu, yavşak zira karıma aşık olmuştu...

Hüseyin sırtüstü yatan karımı 10-15 dakika siktikten sonra, sikini menfaatinca, “Noldu, bitti mi?” diye sordum. “Yok yok, yüzüstü çevirelim!” dedi. Karımı elbirliği ile yüzüstü çevirdik. Hüseyin karımın göt deliğini yalamaya başladı, ben de karımın götünün yanaklarını ayırıyordum. Sonra karımın karnına yastığı koyup, yeniden amına girdi. Karımı öyle bir sikiyordu ki, ağır çekimde ve tadını çıkara çıkara. O an karımı ben değilde Hüseyin daha fazla haketmiş gibi bir his oluşmaya başladı içimde, ayrı bir dünyada gibiydim, sanki herşey bir rüyaydı, kusursuz, herzaman görülesi bir rüya. Hüseyin bu pozisyonda yarım saat kadar sikti karımı ve karımın içine boşalmadan çıktı. Karının altından yastığı çekip yine sırtüstü çevirdik karımı. Bu sefer ben geçtim ve karımın sırılsıklam olmuş amını yalamaya başladım. Hüseyin de karımın dudaklarını ve göğüslerini emiyordu...

Karımın amını oldukça yaladıktan sonra sikimi yavaşça karımın amına sokup sikmeye başladım. Ooohhh müthiş zevk alıyordum karımın sikilmiş amını sikmekten. Hüseyin kenara geçip bizi izlemeye başladı. Karımınamında gidip gelirken memelerini okşayıp emiyordum. Ben çok dayanamayıp karımın amına boşaldım. Karımın amına boşaldım diye Hüseyin biraz bozulmuştu, zira Hüseyinin işi daha bitmemişti. Bana söylene söylene karımın dölle doldurduğum amına yeniden girdi ve gidip gelmeye başladı. Karımın vıcık vıcık amını 5 dakika siktikten sonra, karımın dudaklarını emerek içine deliler gibi boşaldı. Beraber karımın amını temizleyip, karımın bir yanına ben, öteki yanına da Hüseyin uzandık. Karımı aynı anda okşuyorduk ve o biçimde ahenkuşum. Ne kadar ahenkuşum bilmiyorum, birden karımın sesiyle uyandım, içimden ‘Eyvah!’ diyerek sıçradım. Karımın diğer yanına baktığımda Hüseyinin olmadığını görünce rahatlamıştım. Hüseyin yavşağı benuyurken giyinip gitmişti.

Ondan sonra bu olayı, yani karımı uyutarak sikmeyi her hafta yeniden etmeye başladık. Aradan aşağı yukarı 5 yada 6 hafta geçmişti. Ben herşey kusursuz gidiyor derken, mşayetse karım kendisine hep yalnızca haftasonları kahve yapmam ve her kahveden sonra uyuyup, sabah ta amında tuhaflıklarla uyanması dikkatini çekmiş. Yine kahve yaptığım bir haftasonu, karım çaktırmadan kahveyi dökmüş ve ahenka numarası yapmış. Ben de tabi çakmamıştım bu durumu. Karım uyuyor diye yatağına gdolayıp soydum ve Hüseyini aradım. Karım da aynen beni dinliyormuş ve ne olacak ne yapacağız diye beklemiş. Tabi Hüseyin yine hemen geldi. Hüseyinle beraber karımı okşayıp yalayıp siktikten sonra, tam karımın amını temizleyip giydirecekken, karımın, “Mutlumusun aşkım?” demesiyle neye uğradığımı şaşırdım. Ve artık karımı uyutmadan 3’lü seks yapıyoruz, üçümüz de çok mutluyuz!

2 yorum:

  1. Merhaba Doruk ben, boy 1.85 spor hocasıyım resimler bana ait. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim.Lütfen sadece ne istediğini bilen kadınlar ve çiftler 05456976300 (özele açık) 19cm kalın, sesli arama yapabilecek olanlara özelden açık resim atabilirim.

    YanıtlaSil
  2. SLM AMINI YALATTIRMAK İSTİYEN OLGUN BAYANLAR ARASIN 0506 190 88 48

    YanıtlaSil